Валацуга! Нешта ты падауся у панику. Глядзяць цябе усе.
Вось пытанне. А мяса ты заварачваеш у кольки слаёу фальги, перш чым пакласти яго у вогнища? Мне здаецца, што у адзин слой - яно прагарыць, а сярэдзина застанецца сырой.
Адрываю адзін квадратны пласт фольгі (яго памер бачны на разгорнутым мясе). Кладу кавалак на вугал, пачынаю згортваць, затым загінаю доўгія краі дзесьці пасярэдзіне працэсу і працягваю закручваць. Атрымліваецца шмат пластоў. Колькі - не лічыў. Калі смажыць на адным вуголлі, трэба кожны бок прасмажваць 20 хвілін па чарзе. Калі ж агонь добра гарыць і над пакункам, дастаткова ўсяго 20 хвілін.
Похоже хитрый Блукач готовится обойтись без газа и воды в случае их подорожания или прекращения подачи.
Валацуга! Нешта ты падауся у панику. Глядзяць цябе усе.
Вось пытанне. А мяса ты заварачваеш у кольки слаёу фальги, перш чым пакласти яго у вогнища? Мне здаецца, што у адзин слой - яно прагарыць, а сярэдзина застанецца сырой.
Адрываю адзін квадратны пласт фольгі (яго памер бачны на разгорнутым мясе). Кладу кавалак на вугал, пачынаю згортваць, затым загінаю доўгія краі дзесьці пасярэдзіне працэсу і працягваю закручваць. Атрымліваецца шмат пластоў. Колькі - не лічыў. Калі смажыць на адным вуголлі, трэба кожны бок прасмажваць 20 хвілін па чарзе. Калі ж агонь добра гарыць і над пакункам, дастаткова ўсяго 20 хвілін.